Katse kohti syksyn tilaisuuksia!

Katse kohti syksyn tilaisuuksia!

Villa Hepolahden aurinkoiset yksityisvuokraajien kesälomaviikot päättyivät viime viikolla kun Hepolahdessa jo yli kymmenen kertaa kesää viettäneet sveitsiläiset vieraamme lähtivät kotimatkalle.

Yritystilaisuuskausi lähtee käyntiin heti ja ensimmäinen ryhmä saapuu kokouspäiville huomenna.  Eilen käytiin kokemassa rapumerrat joten huomisen illallisen raaka-aineet ovat jo hankittuna. Laitikkalan Makukylässä satokausi on parhaimmillaan joten paljon muutakin aivan läheltä hankittua tarjottavaa on varattuna vieraille.

Elokuun loppupuolelle löytyy vielä joitain vapaita kokousajankohtia, mutta syyskuussa on jo paremmin vapaita päiviä. Nyt on siis paras aika varata kokouspäivät, tyhy-tilaisuus tai asiakastapahtuma syyskaudelle.

Elo- ja syyskuu ovat Hepolahden rapukuukaudet ja maisemaverannan rapujuhlat pitää jokaisen kokea ainakin kerran elämässään. Hepolahden omalla reseptillä keitetyt ravut maistuvat, vaikka joka sakselle ei snapsia otetakaan. Rapuillallinen sopii siis hyvin myös kokouspäivän päätteeksi.

Aurinkoista tulevaa syksyä toivottavat,

Päivi ja Heikki Hepolahdesta